álláshirdetés

Institutul Teologic Protestant din Cluj-Napoca anunță că două candidați și-au depus dosarele de candidatură pentru ocuparea funcțiilor didactice vacante scoase la concurs.

ITP anunță scoaterea la concurs a unui post de profesor universitar și a unui post de conferențiar universitar.

În cadrul ședinței din 19 iulie 2017, Senatul ITP a validat rezultatele concursurilor pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Institutul Teologic Protestant din Cluj-Napoca anunță că patru candidați și-au depus dosarele de candidatură pentru ocuparea funcțiilor didactice vacante scoase la concurs.

ITP anunță scoaterea la concurs a unui post de conferențiar universitar și a trei posturi de lector universitar.

A Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet pályázatot hirdet számítógépes-hálózati rendszergazdai állás betöltésére. Pályázati határidő: 2015. július 29.

Senatul ITP a validat rezultatele concursurilor pentru ocuparea posturilor de profesor la catedra te teologie sitematică, de profesor respectiv conferențiar la catedra de Noul Testament, și de profesor la catedra istoriei bisericii.

ITP anunță scoaterea la concurs a patru posturi de profesor universitar și un post de conferențiar universitar la departamentele de teologie biblică, teologie sitematică și istoria bisericii.

Candidații la concurs se vor înscrie la Rectoratul Institutului Teologic Protestant din Cluj-Napoca până la data de 20 iunie 2014.

A Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet pályázatot hirdet teljes munkaidős főkönyvelői állás betöltésére. Pályázati határidő: 2014. június 20.

Oldalak

Subscribe to álláshirdetés