Zilele porților deschise la Institutul Teologic Protestant

Kató Szabolcs Ferencz: Zilele porților deschise la Institutul Teologic Protestant. Kolozsvár: Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet
Friday, 2024, Martie 8 - 10:00

Anul trecut, Institutul Teologic Protestant din Cluj-Napoca a organizat prima dată o zi deschisă pentru tinerii interesați de vocația pastorală și de educația teologică. La acel moment, mai mult de patruzeci de tineri din Arad până la Cristuru-Secuiesc au venit să participe la programele care au prezentat institutul. Anul acesta, evenimentul va avea loc vineri, 8 martie, și îi invităm pe tinerii care se simt chemat să se alăture, ca și până acum.

Structura programului zilei deschise va fi similară celei de anul trecut, dar conținutul va fi diferit, astfel încât îi așteptăm și pe cei care au fost invitații noștri la ocazia anterioară. De asemenea, suntem bucuroși să îi primim pe tinerii care au ales alte cariere, dar sunt dedicați cauzei lui Dumnezeu și Bisericii, care sunt curioși despre educația teologică și care ar dori să afle mai multe despre modul în care pastorii/preoții se pregătesc pentru slujba lui Dumnezeu.

Vom oferi prânz pentru participanții la program. Rugăm pe toți cei interesați să se înregistreze pentru acest eveniment folosind formularul de mai jos.

Vom aprecia dacă ați promova evenimentul pe alte forumuri, liste de corespondență și rețele de socializare.

Mai jos este o prezentare video scurtă a Institutului Teologic. Ce se întâmplă aici? De ce este acest loc atât de bun? Studenții, profesorii și alții vorbesc despre asta. Abia așteptăm să te cunoaștem și pe tine! Salvați în calendarul Google: 8 martie 2024!


Pentru o versiune mai lungă a videoului de prezentare dă click aici..