Treisprezece studenți reformați au finalizat studiile de masterat în teologie protestantă pastorală

În cadrul ceremoniei de închidere a anului universitar 2016-2017, treisprezece studenți reformați au depus jurământul de a rămâne fidel chemării lor. Din septembrie ei vor începe perioada de practică profesională în biserica reformată.


Anul academic a fost încheiat cu o ceremonie festivă duminică, 25. iunie 2017, în Aula Magna a Institutului Teologic, recent renovată. Slujba de închidere a fost săvârşită de episcopul Kató Béla, cu o predică despre Luca 13:31-35.

11 studenți absolvenți provin din Eparhia Reformată din Ardeal: Antal Enikő, Bacsó István, Barti Ferencz Róbert, Bíró Alpár, Csalóka Ernő, Dániel Tamás, Kovács Zoltán, Nagy Hunor Ferenc, Nagy Norbert Levente, Rád András László.

3 studenți absolvenți provin din Eparhia Reformată de pe lângă Piatra Craiului: Ádám Zsolt, Józsa Bertalan, Molnár Viktor Lajos.

Ceremonia de depunerea jurâmuntului a fost condusă de Gyenge János, membru în Directoratul Eparhiei Reformate din Ardeal. Discursul de rămas bun a fost rostit de absolventul Csalóka Ernő.