Catherine Ducommun-Nagy előadása a kontextuális terápia tárgykörében

Ducommun-Nagy, Catherine: Catherine Ducommun-Nagy előadása a kontextuális terápia tárgykörében. Kolozsvár: Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet
hétfő, 2016, November 14 - 10:00

Prof. Catherine Ducommun-Nagy azt taglalja előadásában, hogy milyen kihatással van a családi lojalitás, a parentifikáció és a destruktív jogosultság a gyógyító folyamatra. Értekezésében kontextuális szakértelmére és a pszichoterápiában valamint a családterápiában szerzett tapasztalataira támaszkodik. Az előadás elsősorban arra keresi a választ, hogy hogyan befolyásolja a segítő élettörténete annak munkáját. Ugyanakkor rámutat arra is, hogy a segítséget kérő (kliens) családi lojalitásai, parentifikációja és destruktív jogosultsága hogyan érintik a gyógyulás folyamatát. Az előadást megbeszélés követi.

Az előadást elsősorban lelkipásztoroknak, segítő foglalkozásúaknak, teológiai és valláspedagógiai hallgatóknak ajánljuk, de szeretettel várunk minden más érdeklődőt. Az angol nyelvű előadást lefordítjuk magyar és román nyelvre.

A részvételhez kérjük, hogy előzetesen regisztráljon (lásd a jobb oldalon levő Regisztráció linket), vagy jelezze részvételi szándékát a kissjeno@proteo.hu e-mail címen vagy a 0744833412 telefononszámon. Az előadáson való részvétel ingyenes.