Figyelmeztető üzenet

A regisztráció lezárult.

2019/2020/2 kollokvium- és vizsgaformái

Az alábbi űrlap kitöltésével összesítjük a 2019/2020. akadémiai év második félévének vizsgáztatására vonatkozó adatait. A vizsgáztatási formákra és távoli elérést biztosító elektronikus felületekre vonatkozóan a KPTI az oktatókra bízza a legalkalmasabb forma megtalálását.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel az oktatók eltérhetnek a tantárgyleírásban megadott vizsgaformáktól, amennyiben arról az illetékes csoport hallgatóival előzetesen egyeztetés történik. Pl. egy eredetileg szóbeli formában zajló vizsgáztatás írásbeli dolgozat / felmérés, stb. révén is történhet. Ebben az esetben a vizsgára való előkészület ideje nem haladhatja meg azt az időszakot, amely a szóbelire való felkészülés rendjén a hallgató rendelkezésre állna.

A vizsgaidőszak adminisztrációja és az utólagos esetleges félreértések elkerülése végett ezt a tanulmányi folyamatot az alábbi űrlap segítségével összesítjük. Az oktatókat arra kérjük, hogy május 11-15 között egyeztessenek az illetékes csoportokkal a vizsgáztatás módozatairól és időpontjairól. Ennek eredményét pedig vezessék fel erre az űrlapra legkésőbb hétfő, május 18-ig.

Köszönjük az együttműködést!