Gustav Adolf Werk

A Gustav-Adolf-Werk egyházi szervezet hat ösztöndíjas helyet hirdetett meg a 2023-2024. szemeszterre. Jelentkezési határidő: 2023. február 28. Az ösztöndíj további részletei az alábbiakban olvashatók.

A Gustav-Adolf-Werk ösztöndíjat biztosít a KPTI hallgatóinak, hogy a Lipcsei vagy Heidelbergi Teológiai Fakultáson tanuljanak egy teljes akadémiai évet. Jelentkezési határidő: 2018. január 10.

A Gustav-Adolf-Werk ösztöndíjat biztosít a KPTI hallgatóinak, hogy a Lipcsei vagy Heidelbergi Teológiai Fakultáson tanuljanak egy teljes akadémiai évet. Jelentkezési határidő: 2017. január 31.

Bacsó István a 2015-2016-os akadémiai évben Heidelbergben tanult a Gustav Adolf Werk támogatásával. Az alábbiakban az erről készült élménybeszámoló olvasható.

A 2014-2015-ös tanévben Gál Bella és Kovács Zoltán a Gustav Adolf Werk alapítvány támogatásával a Lipcsei Egyetem teológiai fakultásán tanultak.

Erasmus- és Makovecz-ösztöndíjak

Az Erasmus- és Makovecz ösztöndíjakról részletes tájékoztatást találhat itt: https://mob.proteo.hu
Az Erasmus ösztöndíjak a tanulmányi időszakhoz kapcsolódnak. A hallgató nem szakítja meg aktuális tanulmányi folyamatait. A külföldi tanulmányút része az aktuális képzésnek. A felvett tárgyak elismertetésre kerülnek.

Subscribe to Gustav Adolf Werk