Erasmus

A 2024. április 21-28. között egyetemünk másod- és harmadéves diákjai tanulmányi kirándulásra indultak Sárospatakra és környékére. Kirándulásuk nemcsak egyháztörténeti szempontból volt gazdagító, hanem közösségépítés szempontjából is. A számtalan látnivaló mellett jutott idő a beszélgetésekre, közösségépítésre is.

Két és fél év kihagyás után került sor ismét arra a találkozóra, amelyen a felsőoktatási programban résztvevő 72 egyetem képviselője vett részt. A KPTI egy díjjal tért haza.

Dr. habil. Siba Balázs egyetemi docens, a Károli Gáspár Református Egyetem Valláspedagógiai és Pasztorálpszichológiai Tanszékének oktatója. nyilvános előadása az Erasmus+ oktatói mobilitás keretében hangzik el.

Mint sok más ember, én is képes vagyok minden szóhoz, érzéshez, emberhez egy dalt asszociálni. Így történt, hogy egész nyáron a Honeybeast Budapest vs London számát hallgatva készültem a budapesti öt hónapomra.

Mindenekelőtt szeretném a hálámat kifejezni a lehetőségért, hogy fél évet tölthettem el az Anyaországban. Őszintén szeretnék „beszámolni”, ferdítések vagy utólagos eufória nélkül.

A pályázat célja a hallgatók nemzetközi oktatási, kulturális és szakmai cseretevékenységének támogatása. A pályázatok leadási határideje: 2016. március 31.

The PTI wishes to set theology into the valuable service of the society, in particular church communities, within a multicultural and multiconfessional society. This mission has to be carried out in an open irenic fashion while implementing high academic standards. The PTI intends to create a strong theological dialogue with other academic settings that are faithful to the Christian message, revelation and tradition (see also Mission Statement).

Oldalak

Subscribe to Erasmus