népszerűsítés

Az Unitárius Kar képviseletében hat teológiai hallgató és vezetőjük, Koppándi Botond Péter, a gyakorlati teológiai tanszék tanára, 2024. május 23-24-én a székelykeresztúri Berde Mózes Unitárius Gimnáziumba látogatott a KPTI népszerűsítése, illetve katechétikai gyakorlat céljából.

Anul acesta, Institutul Teologic Protestant a organizat ziua porților deschise pe 8 martie, destinată promovării și prezentării programelor de studiu. La eveniment au participat 155 de elevi și 14 preoți și profesori însoțitori.

This year, on March 8th, our Institute organized its annual open day event to promote and showcase its educational programs. The event was attended by 155 students and 14 accompanying persons, ministers and teachers.

Intézetünk idén március 8-án szervezte meg az éves képzését népszerűsítő és bemutató nyílt napját. A rendezvényen 155 diák és 14 kísérő lelkipásztor, tanár vett részt.

Institutul Teologic Protestant din Cluj-Napoca a lansat propriul program de promovare instituțională. În cadrul acestui program, în data de 17 februarie 2023 va fi organizată o zi a porților deschise la sediul ITP. Toți elevii de liceu interesați de educația teologică și profesorii care îi însoțesc sunt invitați să participe la acest eveniment.

November 6-án, hétfőn a Kolozsvári Református Kollégium csendes napot tartott, melynek keretén belül több egyetem is bemutatta képzését a középiskolás tanulónknak. Ehhez az eseményhez csatlakozott Intézetünk népszerűsítő csapata is.

Idén március 8-án várjuk a magukban elhívást érző ifjakat a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézetbe. A nyílt nap programja tartalmilag eltér a tavalyitól, így azokat is szívesen látjuk, akik már az előző alkalommal is vendégeink voltak.

A Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet stratégiailag fontosnak tartja képzése népszerűsítését a hívő fiatalok körében. Ennek egyik kínálkozó alkalma az egyházmegyei ifjúsági táborok közössége. Augusztus 08-án a Szatmári Református Egyházmegye ifjúsági táborában került sor az Intézet bemutatására.

Elkészült egy rövid (és egy hosszabb) videós bemutatkozó a Teológiai Intézetről. Mi történik itt? Miért jó ez a hely? Diákok, tanárok és mások mesélnek erről.

Oldalak

Subscribe to népszerűsítés