együttműködési szerződés

A fényképeket Orbán Alex teológiai hallgató készítette.

2018 tavaszán született együttműködési megállapodás a Teológiai Intézet és a svájci Staatsunabhängige Theologische Hochschule között. Ennek keretében Sven Grosse professzor látogatott el hozzánk.

A szerződés értelmében a két intézmény az eddig is fennálló informális kapcsolatokat fogja tovább építeni a kárpátmedencei lelkészképzés területén.

The agreement aiming to strengthen the cooperation between the two universities in the fields of education and research was signed on July 9, 2016.

Acordul ratificat pe 9 iunie 2016 are scopul de a consolida cooperarea între cele două universități în domeniile educației și cercetării.

A 2016. június 9-én aláírt keretszerződés lehetővé teszi a két egyetem közötti szorosabb együttműködést az oktatás és a kutatás területén.

A két intézmény közötti szerződés a fennálló kapcsolatok további erősítését célozza az oktatás és tudományos kutatás terén.

Acordul are drept scop consolidarea relațiillor existente între cele două instituții în domeniul educației și cercetării.

The agreement aims to strengthen the existing relations between the two institutions in the fields of education and research.

A szerződés értelmében a jövőben lehetőség nyílik a különböző oktatói és tudományos-kutatói területen történő együttműködésre.

Subscribe to együttműködési szerződés